Markkinointitiimimme tekee töitä sen eteen, että UKKO.fi on alamme tunnetuin toimija!

UKKO.fi on alan tunnetuin toimija, ja tunnettuuslukumme kasvaa vuodesta toiseen. Markkinaa kasvattavana toimijana olemme panostaneet laajasti eri medioihin ja isoon tiimiin.

Vahvaa brändiä on rakennettu pitkäjänteisellä työllä, jonka keskiössä on ollut tulospohjainen digimarkkinointi. Voimme ylpeänä todeta, että 13-henkinen asiantuntijatiimimme tekee Suomen parasta digimarkkinointia! Jokainen, jolla on tarve laskuttaa omaa työtään, kohtaa viestintäämme.

Tiimiläiset lyövät viisaat päänsä yhteen UKKO.fin markkinoinnin ja viestinnän suunnittelussa. Tämän lisäksi heidän työpäivänsä kuluvat omien vastuualueiden parissa. Palvelun käyttäjille tiimi tuottaa monipuolista infoa, joka auttaa yrittäjyyden aloittamisessa ja toiminnan kehittämisessä – kuten kursseja, oppaita, tapahtumia ja artikkeleja.

Hyödyllistä sisältöä löytyy myös Ukon sosiaalisesta mediasta – käy kurkkaamassa sieltä!

Markkinoinnissa pidetään tärkeänä, että kaikki saavat erikoistaitonsa parhaaseen käyttöön, ja pääsevät esittämään omia ideoitaan. Yksin ei tarvitse jäädä; tuemme toisiamme ja vaihdamme kuulumisia yhteisen viikkopalaverin sekä perjantaisten pullakahvien parissa.

Tiimi

Markkinointitiimi

Connect

Connect

Connect - verkostoidu kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Joko UKKO.fi on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@ukko.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta