UKKO.fin laskurumba ei pyörisi ilman taloushallintoamme!

Taloustiimiimme kuuluu yhteensä 18 UKKOlaista. He huolehtivat muun muassa palkanmaksusta, maksuliikenteen hoitamisesta ja avustavista kirjanpidon tehtävistä sekä erilaisten dokumenttien käsittelystä ja niiden lisäämisestä UKKO.fin järjestelmään. Taloushallinto myös vastailee käyttäjien sähköposteihin ja konsultoi asiakaspalvelua tarvittaessa. Osalla tiimiläisistä on myös omia vastuualueitaan: yksi heistä huolehtii työlupa-asioista ja tunnistautumisista, toinen myyntireskontran täsmäytyksestä ja kolmas liikamaksujen palautuksista asiakkaille. 

Taloushallinnossa työskentely vaatii tarkkuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja, sillä he kommunikoivat UKKO.fin käyttäjien ja muiden asiakkaiden kanssa päivittäin. He ovat myös jatkuvasti yhteydessä yhtiön sidosryhmiin, kuten Kelaan ja Verohallintoon.

”Vaikka työn luonteesta voisi kuvitella, että taloustiimissä työskentely on puuduttavaa ja nihkeää, ei näin ole! Koska käyttäjiä on paljon ja jokainen tapaus on erilainen, ei yksikään päivä ole samanlainen ja työ pysyy helposti mielekkäänä”, kertoo tiimin jäsen MiraTaloushallinnon huumorintajuisessa porukassa pysyy hyvä meininki yllä ja uudet tiimiläiset otetaan lämpimästi vastaan. Jokainen perehdytetään tehtäviin perinpohjaisesti, eikä yksin tarvitse jäädä; tyhmiä kysymyksiä ei myöskään ole! Tiimi pitää myös toisiinsa yhteyttä jatkuvasti: virallinen palaveri pidetään kerran viikossa, epävirallisia taas on päivittäin. Virkistysillat eivät ole jääneet korona-aikanakaan.

”Eipä tätä työtä ja porukkaa voisi siis enempää kehua – UKKO.fin taloustiimissä työskentely ei aina edes tunnu työltä, kun on näin loistava jengi ympärillä!”

Tiimi

Taloustiimi

Connect

Connect

Connect - verkostoidu kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Joko UKKO.fi on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@ukko.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta