Mitä töihisi kuuluu?
Vastaan UKKO.fillä palveluidemme kehittämisestä, jotta yrittäminen olisi jatkossa entistä helpompaa, sujuvampaa ja onnistuneempaa. Käytännössä teen yhteistyötä kaikkien eri tiimiemme kanssa, kun suunnittelen uusia ja jatkokehitän vanhoja palveluita.
 
Kuinka kauan olet työskennellyt UKKO.fillä?
Aloitin toukokuussa 2021

Mikä oli lapsuuden haaveammattisi?
Hmm minulla ei oikeastaan koskaan ole ollut selkeää haaveammattia, mutta yrittäjyys on aina kiinnostanut minua. Olen aina innostunut uusista jutuista ja tykkään tehdä vähän sitä sun tätä. Vanhempieni yrittäjyystausta on varmasti myös osaltaan vaikuttanut yrittäjyyshaaveisiin.
 
Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla?
Höntsäilyä erilaisen urheilun parissa vähän vuodenajasta, seurasta ja fiiliksestä riippuen. Ruuanlaitto on myös lähellä sydäntä ja erityisesti viikonloppuisin tykkään kokkailla tuntikausia pitkän kaavan mukaan ja kokeilla uutta.

Mikä on parasta UKKO.fillä työskentelyssä?
Täällä pääsee itsenäisesti ja monipuolisesti tekemään palveluita suomalaisen yrittäjyyden parantamiseksi. Vauhti on usein aika kova, mutta työ ja vapaa-aika pysyvät silti tasapainossa. Muut ukkolaiset ovat myös tekemisen tukena ja kliseisesti töihin on aina kiva tulla.

Terveisesi tuleville ukkolaisille?
Jos yrittäjämäinen työskentely, jossa tehdään merkityksellisiä asioita, edetään vauhdikkaasti, otetaan vastuuta ja pidetään yhdessä hauskaa kuulostavat sun jutulta, tervetuloa tähän mahtavaan porukkaan!

Joko UKKO.fi on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@ukko.fi
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta